Nieuws


Tentoonstelling Abtswoude

23-1-2010

Aanstaande zaterdagmiddag 6 maart geef ik een feestelijke receptie inwoonzorgcentrum Abtswoude, <span style="visibility: visible;" id="main"><span style="visibility: visible;" id="search">Aart v.d. Leeuwlaan 332, 2624 LJ</span></span> te Delft vanwege de opening van mijn tentoonstelling daar. De bedoeling was dit eerst een week eerder te doen, maar er brak een eng griepvirus uit en alle externe activiteiten werden tot nader orde gestopt. Dinsdagavond werd ik gebeld dat ik nu toch magopenen.

In de twintig jaar dat ik schilder laat ik regelmatig werk zien in hetculturele centrum van Abtswoude. Het is een prettig gebouw en de sfeer is er vriendelijk. Men maakt veel werk van het eten voor de senioren. Het keukenpersoneel houdt goed rekening met alle soorten van dieetendie mensen op leeftijd krijgen.

De solotentoonstelling is gevuld met oud en nieuw werk. Kijk om je eenindruk te geven, in de Gallery. Het nieuwste werk is onlangs toegevoegd. Het is te koop voor een redelijke prijs. Wees er snel bij!


Marcello's Art Factory

4-12-2009

Beste mensen,
Samen met 30 andere kun­ste­naars doe ik mee met een einde­jaars­ten­toon­stel­ling in Den Haag, Koningin Emmakade 148. De werken zijn van dinsdag tot en met vrijdag te zien van 10-17 uur en op zaterdag van 13-17 uur. De prijzen zijndeze maand extra laag zodat je een leuk Sinterklaas- of kerstcadeau kunt kopen. Het werk "mijn negen levens" hangt er. Het is een schilderij van 1x1m van acrylverf op doek. Je ziet negen verschillende hersendoorsnedes, die elk op een andere manier met het leven verbonden zijn. De opening is vrijdagavond 4 december om 19.00 uur.


Een leuk cadeau voor Kerst en Sint?

13-10-2009

Een leuk cadeau voor Kerst en Sint? Koop het graffitiboek 'Wall of Fame' voor uw kind. Het boek gaat over graffiti in de Irenetunnel van Delft. Het is een document voor later, want de tunnel wordt in het kadervan de veranderende spoorzone gesloopt. Het boek is te koop bij boekhandels De Omslag, Huyser, Ben Kempers, Bruna, jongerenwinkel 015 en Galerie TOP in Delft. Verder is het boek te koop bij de Graffiti-shop inEindhoven en Henxs in Amsterdam. Ook zijn we in onderhandeling om hetboek verkocht te krijgen bij Selexyz in Rotterdam, want er staan ook belangrijke Rotterdammers in mijn boek. U leest in mijn boek verhalen over de jongerencultuur. Het gaat voornamelijk over de graffitischrijvers en hun crews, maar ook komen een rapper, een modeontwerper, een b'boyer, een DJ en een VJ aan het woord. U krijgt tips hoe u zelf een piece kunt zetten en waar u dat het beste kunt doen in de Irenetunnel, delangste legale graffitimuur van Nederland. Al met al een vrolijk politiek incorrect boek wat in elke huiskamer zou mogen staan. €{{Page.LabelReplacer: " "}}14,95.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22