Nieuws


Prettige feestdagen en een gelukkig 2012

19-12-2011

Volgende week maandag, op tweede kerstdag wordt ik 50 jaar. Het is eenhele mooie leeftijd. Je kunt terugblikken op welke wensen zijn uitgekomen en je kunt vooruitkijken naar wat je nieuwe plannen zijn en hoe je die gaat uitvoeren. Ik kijk terug op mijn schoonheid van vroeger. Helaas bracht het me kantoorbaantjes die niet goed voor me waren, maar die wilde ik omdat dat het zo hoorde. Ik geniet van mijn heden, met mijn man, hondjes, familie en vrienden. We wonen in een fijn huis wat groot genoeg is. Ik kijk vooruit naar mijn nieuwe project: Vliegend Tapijt. Met buitenlandse en Nederlandse vrouwen gaan we een vliegend tapijtmaken met daarop een fakir van hout. Het doel is dat de groep vrouwenelkaar beter leert kennen. Het project gaat vier maanden duren. Als het af is gaat het reizen door de openbare gebouwen van Gouda. Tot zover genoeg hierover. Ik wens u allen prettige feestdagen en een gelukkig2012.


Goed resultaat Delftse Atelierroute 2011

10-10-2011

De atelierroute is weer achter de rug. Ondanks het slechte weer kwamener veel mensen langs. Angela Kuckartz en ik zaten in een mooie zwerfruimte aan de Verwersdijk en we hadden het prima naar onze zin. We hebben leuke gesprekken gevoerd en goed verkocht. Misschien is het een idee voor meer mensen in de binnenstad om een open ruimte op de begane grond die ze niet vaak gebruiken, open te stellen als zwerfatelier tijdens de route, zodat er een doorloop van de kunstenaars ontstaat. Zo ontmoet je weer eens nieuwe mensen, dat is een interessante stimulans. Dank aan Robert Kienhuis voor de mooie foto.


Delftse Atelier Route 2011

5-10-2011

Aanstaande weekend is het weer zover. Een heel weekend laten meer dan50 kunstenaars in bijna 30 ateliers hun werk aan u zien. De route start op zaterdagmorgen om 12.00 in Kadmium aan de Koornmarkt 48F. U vindthier een overzichtstentoonstelling met werken van de deelnemende kunstenaars. Verder ontmoet u groepen kunstenaars in Bacinol 2, het voormalige pand van de Sigarenfabriek en in het pand van de Groen van Pinksteren school aan de Nieuwe Lange Dijk.
Samen met Angela Kuckartz verkoop ik klein werk in een zwerfatelier aan de Voorstraat 103. Met klein werk bedoel ik: fotobewerkingen van 20x30cm, mijn boek Wall of Fame en mijn Bizar Scheurkalender 2012. Natuurlijk liggen er ook gratis goodies zoals kaarten en we hebben allerleisnoepjes voor de kinderen klaarliggen. Komt allen, we zien u graag.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22