Nieuws


Scheurkalender 2012

9-3-2011

Mijn scheurkalender 2012 gaat door. Er is een uitgever voor gevonden,een distributeur en een drukker. Nu heb ik kunstenaars nodig die zwartwit illustraties willen maken voor bij de 180 bizarre verhalen van het AD. Je krijgt een bescheiden bedrag per tekening. Het project moet eind mei klaar zijn voor de drukker. In oktober komt hij op de markt. Mail me voor meer informatie. Ben je een liefhebber, teken je graag maar ben je geen professional, dan mag je toch meedoen. Kunstenaars uit Delft en Gouda doen al mee en kinderen van de Graf von Zinzendorfschooluit San Nicolas. Het wordt een heel interessante kalender die door envoor jullie en u is gemaakt.


Coen Moulijn overleden

9-1-2011

Het is heel jammer, maar waar. De onvergetelijke ras Feyenoorder en linksbuiten Coen Moulijn is in Rotterdam overleden aan een herseninfarct. Gelukkig is een icoon van zijn kaliber onsterfelijk in de harten vanfamilie, vrienden, kennissen en ontelbare supporters. Ik wens u allenveel sterkte in de verwerking van dit verdriet. Samen met Rob Schenkvan de gemeente Rotterdam bereid ik een tentoonstelling voor met schilderijen van oud Feyenoorders in wijkcentrum 't Kopblok te Rotterdam. Een portret van Coen Moulijn zal erbij zijn. De gehele verkoop opbrengst gaat naar de stichting Spieren voor Spieren.


Gelukkig Nieuwjaar!

3-1-2011

Gelukkig 2011. Dit jaar heb ik de volgende vooruitzichten: een tentoonstelling met Feyenoordschilderijen in Rotterdam (april) de kunstenaarsuitwisseling Gouda-Delft in Delft, een scheurkalender voor 2012 met bizarre berichten en illustraties van allerlei steengoeie kunstenaars, een kunstproject met Marokkanen in Gouda om de stad en de Marokkaan postitiever in het nieuws te brengen. Echt leuke zaken om naar uit te kijken. Ik houd u op de hoogte.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22