Nieuws


Lentesalon 2011

25-3-2011

Aanstaande zondag is de opening van de lentesalon in Kadmium, Delft. De opening is om 15.00 uur. Dit jaar is het thema "Overspel" en het gaat erom dat je laat zien wat je naast je hoofddiscipline doet. Door deongemakkelijke woordkeuze heb ik alleen een schilderij en geen Photoshop produkt meegenomen. Mijn schilderij gaat over een luxe verlangen inde lente, waar wil je naar toe op vakantie? Wil je wandelen in het Zwarte Woud of zitten op de bank van Gaudi in Barcelona? Het kan allebei, maar waar heb je het meeste aan? Ach, die twijfel, die onzekerheid!Komt u langs om te kijken?


Scheurkalender 2012

9-3-2011

Mijn scheurkalender 2012 gaat door. Er is een uitgever voor gevonden,een distributeur en een drukker. Nu heb ik kunstenaars nodig die zwartwit illustraties willen maken voor bij de 180 bizarre verhalen van het AD. Je krijgt een bescheiden bedrag per tekening. Het project moet eind mei klaar zijn voor de drukker. In oktober komt hij op de markt. Mail me voor meer informatie. Ben je een liefhebber, teken je graag maar ben je geen professional, dan mag je toch meedoen. Kunstenaars uit Delft en Gouda doen al mee en kinderen van de Graf von Zinzendorfschooluit San Nicolas. Het wordt een heel interessante kalender die door envoor jullie en u is gemaakt.


Coen Moulijn overleden

9-1-2011

Het is heel jammer, maar waar. De onvergetelijke ras Feyenoorder en linksbuiten Coen Moulijn is in Rotterdam overleden aan een herseninfarct. Gelukkig is een icoon van zijn kaliber onsterfelijk in de harten vanfamilie, vrienden, kennissen en ontelbare supporters. Ik wens u allenveel sterkte in de verwerking van dit verdriet. Samen met Rob Schenkvan de gemeente Rotterdam bereid ik een tentoonstelling voor met schilderijen van oud Feyenoorders in wijkcentrum 't Kopblok te Rotterdam. Een portret van Coen Moulijn zal erbij zijn. De gehele verkoop opbrengst gaat naar de stichting Spieren voor Spieren.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22