Nieuws


Lentesalon 2010

24-3-2010

Van 8 tot 18 april doe ik met twee schilderijen weer mee aan de Lentesalon van de SKD. De opening vind plaats aan de Koornmarkt 48 in Delft.Het is altijd een gezellige boel, want het weer zit mee, de winter isvoorbij, mensen zijn klaar met hun zelfreflectie, ze komen weer uit hun huizen en hebben weer zin in nieuwe dingen. Ik heb ongeveer 8 nieuwe schilderijen gemaakt. Ik heb weer zin in een nieuwe tentoonstelling,u ook?


Geslaagde N8 van de kunstfabriek

14-3-2010

Beste Papa's en Mama's en beste Kijkbuiskinderen,

Het was weer een zeer geslaagde nacht met veel workshops en veel kinderen, dit keer in het nieuwe gebouw van Bacinol 2 aan de Hooikade. Sommige kinderen wisten nog dat de N8 vorig jaar in het oude gebouw was. Knap hoor! Overal in het gebouw was wat te doen. Bij mij kon je robotsschilderen, bloemen maken en glasverven. Er werden veel bloemen gemaakt, dat had ik niet verwacht. Gelukkig dat een paar organisatoren zeiden dat ik daar meer materiaal voor kon aanschaffen, anders waren we zoklaar geweest. De meisjes deden ongeveer een kwartier over een bloem,dus konden ze nog veel andere workshops volgen.
Hiernaast een foto van mijn atelier, gemaakt door kunstenares Greta Verschoor.


Tentoonstelling Abtswoude

23-1-2010

Aanstaande zaterdagmiddag 6 maart geef ik een feestelijke receptie inwoonzorgcentrum Abtswoude, <span style="visibility: visible;" id="main"><span style="visibility: visible;" id="search">Aart v.d. Leeuwlaan 332, 2624 LJ</span></span> te Delft vanwege de opening van mijn tentoonstelling daar. De bedoeling was dit eerst een week eerder te doen, maar er brak een eng griepvirus uit en alle externe activiteiten werden tot nader orde gestopt. Dinsdagavond werd ik gebeld dat ik nu toch magopenen.

In de twintig jaar dat ik schilder laat ik regelmatig werk zien in hetculturele centrum van Abtswoude. Het is een prettig gebouw en de sfeer is er vriendelijk. Men maakt veel werk van het eten voor de senioren. Het keukenpersoneel houdt goed rekening met alle soorten van dieetendie mensen op leeftijd krijgen.

De solotentoonstelling is gevuld met oud en nieuw werk. Kijk om je eenindruk te geven, in de Gallery. Het nieuwste werk is onlangs toegevoegd. Het is te koop voor een redelijke prijs. Wees er snel bij!


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22