Nieuws


Levende Etalage

10-4-2010

Beste mensen,
Op 10 april kunt u de levende etalage route doen in de binnenstad vanDelft. Veel vrijwilligers en kunstenaars hebben zich moeite getroost om de etalages van de binnenstad op te vrolijken met een moderne versievan het "tableau vivant". U kunt van alles verwachten: toneelstukjes,grappen, liedjes, verkleedpartijen. Het weer is goed en uw dag wordtaangenaam verrast als u vandaag de stad in gaat. Mijn postzegeljasje wordt door een vrijwilligster gedragen en is te zien in de etalage vanpostzegelhandel van Domburg aan de Voldersgracht. Voor vragen kunt u gerust even naar binnen gaan.


Lentesalon 2010

24-3-2010

Van 8 tot 18 april doe ik met twee schilderijen weer mee aan de Lentesalon van de SKD. De opening vind plaats aan de Koornmarkt 48 in Delft.Het is altijd een gezellige boel, want het weer zit mee, de winter isvoorbij, mensen zijn klaar met hun zelfreflectie, ze komen weer uit hun huizen en hebben weer zin in nieuwe dingen. Ik heb ongeveer 8 nieuwe schilderijen gemaakt. Ik heb weer zin in een nieuwe tentoonstelling,u ook?


Geslaagde N8 van de kunstfabriek

14-3-2010

Beste Papa's en Mama's en beste Kijkbuiskinderen,

Het was weer een zeer geslaagde nacht met veel workshops en veel kinderen, dit keer in het nieuwe gebouw van Bacinol 2 aan de Hooikade. Sommige kinderen wisten nog dat de N8 vorig jaar in het oude gebouw was. Knap hoor! Overal in het gebouw was wat te doen. Bij mij kon je robotsschilderen, bloemen maken en glasverven. Er werden veel bloemen gemaakt, dat had ik niet verwacht. Gelukkig dat een paar organisatoren zeiden dat ik daar meer materiaal voor kon aanschaffen, anders waren we zoklaar geweest. De meisjes deden ongeveer een kwartier over een bloem,dus konden ze nog veel andere workshops volgen.
Hiernaast een foto van mijn atelier, gemaakt door kunstenares Greta Verschoor.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22