Nieuws


Officiele aanbieding aan wethouder Koning

12-9-2009

Westerpop is wederom heel goed verlopen. De sfeer was goed, het was lekker warm, de muziek was aangenaam. Ik vond de Flying Tigers heel gaaf; rauw en energiek. Die vrouwen uit Zweden vond ik te lief, maar zo was er voor iedereen wat. De verkoop van het boek verliep lekker.

We zijn nu op weg naar het derde cultuurweekend van Delft, van 11-13 september 2009. Er is op diverse plekken wat leuks te doen. Ik doe meemet een tentoonstelling met 30 foto's uit mijn graffitiboek 'Wall of Fame'. Ze zijn van 12 tot en met 13 september te zien in TOP aan de Hippolytusbuurt 14 in Delft. Diverse fotografen hebben ze gemaakt. De foto's zijn te koop en kunnen worden nabesteld. Het geheel wordt aangekleed met een muziekje en een hapje en drankje. Twee graffitispuiters maken wat moois aan de achterkant van het gebouw. Je kunt ze live aan hetwerk zien. De start is op zaterdag 12 september vanaf 12.00 uur. Wethouder Anne Koning komt later die middag een praatje houden. Daarmee opent ze de tentoonstelling. Mijn buurjongen biedt Anne een boekje aan.Het boek is dan ook weer te koop maar dan wel voor dezelfde prijs alsin de boekhandel: 14,95. Het boek is verder te koop bij boekhandel Huyser, De Omslag, Ben Kempers en Bruna. Ook jongerenwinkel 015 in de Breestraat doet mee.

Kom je ook op 12 september? Tot dan! We maken er weer iets moois van.


Westerpop nieuw voorverkoopmoment 29 augustus

24-8-2009

Op zaterdag 29 augustus tijdens Westerpop heb ik opnieuw een voorverkoopmoment. Je kunt mijn boek 'Wall of Fame' dan kopen voor de lagere prijs van € 8,- in plaats van 14,95. Kom gewoon gezellig langs, ik sta daar achter mijn campingtafeltje en mijn parasolletje om je te vertellen over graffiti in de Irenetunnel. Het muzikale programma is erg goeddit jaar, check out de website: www.westerpop.nl. Tot dan!


Jazzity Jam groot succes

16-8-2009

Beste mensen,
Dank voor jullie bezoek aan het Vesteplein gisteren.De Jazzity Jam waseen groot succes. Er was veel publiek en de optredens waren erg geslaagd. Knap werk van de jonge organisatoren! Ik was helemaal weg van debreakdance optredens, wat zijn die mannen STERK! Het graffitigedeeltewas ook goed gelukt, er waren wel 20 graffers uit Delft en omstreken,jong en oud. Sommigen waren zo produktief dat ze wel drie keer iets nieuws maakten op hun stukje. Ik ben met een paar helden op de foto gegaan, de sfeer en het weer waren prima. Mijn boek verkocht goed. Eer aande Irenetunnel. Vanmiddag zijn we bezig met het uploaden van de foto's, dus vanavond of morgen kun je ze bekijken en <a href="/jazzityjam"><b>downloaden</b></a>. Veel plezier en tot 29 augustus bij Westerpop,dan kun je genieten van popmuziek en is er weer een voorverkoopmomentvan mijn boek Wall of Fame.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22