Nieuws


Marcello's Art Factory

4-12-2009

Beste mensen,
Samen met 30 andere kun­ste­naars doe ik mee met een einde­jaars­ten­toon­stel­ling in Den Haag, Koningin Emmakade 148. De werken zijn van dinsdag tot en met vrijdag te zien van 10-17 uur en op zaterdag van 13-17 uur. De prijzen zijndeze maand extra laag zodat je een leuk Sinterklaas- of kerstcadeau kunt kopen. Het werk "mijn negen levens" hangt er. Het is een schilderij van 1x1m van acrylverf op doek. Je ziet negen verschillende hersendoorsnedes, die elk op een andere manier met het leven verbonden zijn. De opening is vrijdagavond 4 december om 19.00 uur.


Een leuk cadeau voor Kerst en Sint?

13-10-2009

Een leuk cadeau voor Kerst en Sint? Koop het graffitiboek 'Wall of Fame' voor uw kind. Het boek gaat over graffiti in de Irenetunnel van Delft. Het is een document voor later, want de tunnel wordt in het kadervan de veranderende spoorzone gesloopt. Het boek is te koop bij boekhandels De Omslag, Huyser, Ben Kempers, Bruna, jongerenwinkel 015 en Galerie TOP in Delft. Verder is het boek te koop bij de Graffiti-shop inEindhoven en Henxs in Amsterdam. Ook zijn we in onderhandeling om hetboek verkocht te krijgen bij Selexyz in Rotterdam, want er staan ook belangrijke Rotterdammers in mijn boek. U leest in mijn boek verhalen over de jongerencultuur. Het gaat voornamelijk over de graffitischrijvers en hun crews, maar ook komen een rapper, een modeontwerper, een b'boyer, een DJ en een VJ aan het woord. U krijgt tips hoe u zelf een piece kunt zetten en waar u dat het beste kunt doen in de Irenetunnel, delangste legale graffitimuur van Nederland. Al met al een vrolijk politiek incorrect boek wat in elke huiskamer zou mogen staan. €{{Page.LabelReplacer: " "}}14,95.


Delftse Salon 10 en 11 oktober

10-10-2009

De Sigarenfabriek heeft twee jaar moeten wachten op haar nieuwe onderkomen aan de Koornmarkt 48 te Delft. Het gebouw was eerst een MULO en toen een moskee. Na enig verfwerk en aanpassingen is de ruimte nog nietklaar maar wel omgebouwd tot galerie. U kunt er tentoonstellingen vanDelftse kunstenaars bewonderen. De kwaliteit van de kunst is een bezoekje waard. Met deze doorstart profileert de Sigarenfabriek zich opnieuw als een niet onbelangrijk kunstenaarscollectief in ontwikkelling.

U kunt dit weekend mijn boek 'Wall of Fame' kopen in het gebouw van deSigarenfabriek aan de Koornmarkt 48 te Delft.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22