Nieuws


Zaterdag 7 november Kunstuitleen gouda

5-11-2015

Zes van mijn fotobewerkingen zijn opgenomen in de kunstuitleen te Gouda. Op zaterdag 7 november is er een open huis en een tentoonstellingsopening van de kunstenaar Victor Honig van den Bossche. Mijn werk is dan tentoongesteld aan een van de lange muren en mooi uitgelicht met eenpaar spotjes. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen!


20e Delftse atelierroute

5-11-2015

Dank voor uw bezoek aan de 20e Delftse atelierroute. Met zes kunstenaars hebben we een inspirerend weekend beleefd in Historisch centrum Joris. Het weer was goed, de entree is daar mooi en het is goed aan te fietsen. U kwam met aardig wat bezoekers naar ons toe. Een deel van u deed mee aan onze activiteit: Kleuren voor volwassenen. Dit bestond uiteen surrealistische zwart­wittekening van een strand en meer scenery aan de Ruhrsee. Deze was 1m bij 2,5 meter groot en lag op een evenlangetafel. U kon er bij gaan zitten en al pratend werd de tekening ingekleurd met stiften en vetkrijtjes. Dat gaf een vrolijke invulling aan uwbezoek. Ik hoop u daar volgend jaar weer te ontmoeten. Mocht u in detussentijd vragen hebben, dan weet u mij te bereiken.


Herfstsalon 2015, Kadmium, Delft

27-10-2015

Op zondag 4 oktober 15.00 uur opent Kadmium in Delft haar jaarlijkse herfstsalon. Bijna 60 kunstenaars uit Delft en omgeving doen mee. De galerie van Kadmium is elke dag open en gevestigd in het Prinsenkwartieraan het Agathaplein 4. Parkeren kun je vlakbij in de Phoenix parkeergarage. Cobi de Jong, Liesbeth Bos, Jeanette Infante Ferreira, Angela Kuckartz, Coen Dekkers en ik laten een werk zien in de zaal van Kadmium. Daarnaast showen we tijdens de atelierroute ons werk in de kapel vanHistorisch Joris aan de Jorisweg nr 2. Bezoekers kunnen een workshopdoen: Kleuren voor Volwassenen op een surrealistische zwart-wit tekening van 1x2,5 meter met als onderwerp een zonnige strand/meer scenery aan de Ruhrsee. Komt u ook? U bent van harte welkom.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22