Nieuws


Tentoonstelling 25 april - 12 mei Gouda

3-3-2014

Morgenavond is de opening. Ik hoop echt dat u komt, de tentoonstellingis vrolijk van kleur, vriendelijk van boodschap en sfeer. Er staat een hapje en drankje voor u klaar en Paul, Cor en ik staan open voor eengesprekje hier en daar.


Gelukswensen voor 2014

11-12-2013

Het was een creatief jaar. In maart succesvol het project vliegend tapijt afgerond. In mei samen met mijn man een maand geschilderd in Callosa. In juli begonnen met een nieuwe tak van sport: keramiek. Met mallen en gietklei maak ik Goudse kaasjes. In augustus een tentoonstellingvoor Carry Tefsen georganiseerd en samen met haar en een aantal van haar vrienden haar verjaardag gevierd. Carry krijgt een Gouds kaasje voor haar 75e verjaardag. In oktober meegedaan aan de Delftse atelierroute. In november concentreer ik mij op het glazuren van de kaasjes. In december ga ik voor het eerst naar het fotografencafé in kasteel Woerden, op zoek naar het concept tederheid in de fotografie en adviezen, erg leuk. In december ontwikkelen mijn man en ik mallen met daarin sierfruit. Daarnaast schilder ik met het thema tederheid in het achterhoofd, maar al gauw verbreedt het naar menselijkheid. In deze tijd van economische crisis bedenk ik hoe we elkaar kunnen helpen in gelukkig zijnmet kleine dingen. Een mooi jaar, wat eindigt met veel nieuwe creatieve ideeen. Fijne feestdagen en een gelukkig 2014. Bedenk eens wat u voor een ander kunt betekenen, voordat u gaat tekenen?


7000 bezoekers in oktober

31-10-2013

Nou dit is wel weer een mijlpaal zeg, meer dan 7000 bezoekers in oktober! Dit is me nog niet eerder gebeurd. Het zou kunnen komen doordat ikdankzij de goede raad van kunstkenner Ranti Tjan meedoe aan een aantal fotografiewedstrijden. Ik begrijp hiermee dat als je prijzen wint, je beter opvalt bij galeries en musea.
Beste mensen, dank voor uw bezoek en kom vooral nog een keer.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22