Nieuws


Delftse Atelierroute 2012

4-9-2012

In het weekend van 6 en 7 oktober is er in Delft weer een grote atelierroute. Kunstenaars die geen atelier in het centrum van Delft hebben zitten in verzamelgebouwen. Ik zit in de Hypo kunstsuper bij Tijn Noordenbos, Brighart en Coby Brinkers achterin het zaaltje waar ook lezingen worden gegeven. Natuurlijk is de reguliere kunstsuper dan ook open.Dit jaar heb ik enkele fotobewerkingen op geborsteld aluminium laten printen. Kom je ook kijken?


Vliegend Tapijt

20-6-2012

Sinds april 2012 maken meer dan 45 nederlandse en buitenlandse vrouweneen Vliegend Tapijt in Gouda. Ik heb het project verzonnen en het ontwerp van het tapijt gemaakt. De vrouwen nemen steeds een lapje en borduren daar namen op of wensen. Doel is om elkaar beter te leren kennen.Samen met Willemien Rougoor van de stichting Steunpunt OOG hebben wesubsidie aangevraagd. De gemeente Gouda, het Oranje Fonds en de Rabobank Gouwestreek hebben ons project mogelijk gemaakt. De bekende Goudsebeeldhouwer Jan Mosterd maakt een fakir van hout. Die komt op het Vliegend Tapijt te zitten. Het Vliegend Tapijt reist door verschillende openbare gebouwen als het klaar is. Meer informatie vindt u op www.vliegendtapijtgouda.nl. Daar kunt u ook een bericht achter laten in het gastenboek. Het kleed is bijna klaar. Eind september is de opening, maardaarover later meer.


Kunstmoment Gouda 2012, deel 2

16-4-2012

Het kunstmoment in Gouda was een groot succes dit jaar. Het weer zat ook een beetje mee. Het idee dat de Garenspinnerij buiten het centrum zit en dus onbereikbaar is, veranderd bij de bezoekers. Men wil zo veelmogelijk ateliers en kunstenaars bezoeken, dus als je eerst de Garenspinnerij bezoekt, heb je meteen werk van 20 kunstenaars bekeken. Van daaruit bepaal je dan welke ateliers je verder wilt bezoeken. Een paarkunstenaars (Suza, Jaap en ik) hebben goed verkocht. Wij hadden dan ook vriendelijk geprijsd werk. Er kwamen over het hele weekend gezien 800 bezoekers, dat is een mooi aantal.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22