Tentoonstelling Abtswoude

Aanstaande zaterdagmiddag 6 maart geef ik een feestelijke receptie inwoonzorgcentrum Abtswoude, <span style="visibility: visible;" id="main"><span style="visibility: visible;" id="search">Aart v.d. Leeuwlaan 332, 2624 LJ</span></span> te Delft vanwege de opening van mijn tentoonstelling daar. De bedoeling was dit eerst een week eerder te doen, maar er brak een eng griepvirus uit en alle externe activiteiten werden tot nader orde gestopt. Dinsdagavond werd ik gebeld dat ik nu toch magopenen.

In de twintig jaar dat ik schilder laat ik regelmatig werk zien in hetculturele centrum van Abtswoude. Het is een prettig gebouw en de sfeer is er vriendelijk. Men maakt veel werk van het eten voor de senioren. Het keukenpersoneel houdt goed rekening met alle soorten van dieetendie mensen op leeftijd krijgen.

De solotentoonstelling is gevuld met oud en nieuw werk. Kijk om je eenindruk te geven, in de Gallery. Het nieuwste werk is onlangs toegevoegd. Het is te koop voor een redelijke prijs. Wees er snel bij!