Saskia Serlé


Welkom,

mijn naam is Saskia Serlé en ik ben kunstenares. Ik maak fotobewerkingen, schilderijen en aquarellen. Hierin vind ik rust. Kunst staat bovenruzie en oorlog. Kunst biedt een uitweg, maar moet niet gebruikt worden als permanente vlucht of schuilpaneel voor de eigen psyche. Kunst verbindt mensen en werelden die anders op zichzelf zouden blijven staan. In de kunst vind ik niet alles. Het maakt me bijvoorbeeld mild, maarniet ontroerd. Ik zoek wel naar ontroering en authenticiteit in de kunst. Dat leidt tot allerlei avonturen en kunstprojecten. Onderzoek inde kunst geeft me een voldaan gevoel en de drang om tot nieuwe ideëente komen. Mijn stijl blijft dicht bij mijzelf: kleurrijk, opgewekt, geheimzinnig. Ik ben gelukkig in de kunst als ik vanuit een idee kan werken, langdurige kunstprojecten kan organiseren waaraan veel mensen meedoen.
Als kunstprojecten heb ik een boek geschreven over graffiti kunstenaars in de Irenetunnel van Delft, een bizarre scheurkalender gemaakt met75 kunstenaars, een vliegend tapijt gemaakt met 45 nederlandse en buitenlandse vrouwen en er staan nog heel wat nieuwe projecten op stapel.

Diensten:
Uw oude fotos kan ik retoucheren.
U kunt bij mij op de foto met uw held: een acteur, actrice, historischfiguur, stripheld, dood of levend. Stuur me een mail en we spreken een prijs af vantevoren.

Veel kijkplezier,

Saskia Serlé