Nieuws


Atelierroute Delft 2013

29-8-2013

Hoera, we doen weer mee! Na enig heen en weer contacten zitten AngelaKuckartz en ik het weekend van 12 en 13 oktober op de begane grond aande Voorstraat 60 in Delft met onze kunstwerken. Aan de Voorstraat opde eerste verdieping zit Mark van Huystee, hij maakt hele grote pentekeningen van stadsgezichten in Delft, Amsterdam en andere steden. Hij doet niet mee dit jaar. Brighart, Jeanette Infante Ferreira en Cobi deJong doen ook mee en misschien Coen Dekkers. Het wordt een gezellige cluster van mensen met mooie verschillende werken. Ik hoop u weer te zien.


nieuw project

15-7-2013

Na mijn vliegend tapijt project moest ik echt even bijkomen. Het feitdat ik niet in september vorig jaar maar in maart dit jaar het projectpas kon afsluiten zorgde voor een hoop slapeloze nachten. Nog steedsheb ik slaapproblemen, maar het gaat weer beter. Gelukkig was het project wel succesvol. Na een maand in Spanje te hebben getekend en geschilderd kwam ik weer een beetje bij. Langzaam krijgt mijn nieuwe projectvorm. Het is weer totaal anders en het heeft niets meer met stofjes te maken. Bij het broeden op mijn idee heb ik rekening gehouden met watgoed voor Gouda zou zijn, welk kunstmiddel we zouden gaan gebruiken,met welke groep mensen ik zou kunnen samenwerken en welke verkoopwaarde het zou krijgen. Foto en uitleg volgen later.


Callosa 2013

21-6-2013

In de maand mei hebben mijn man en ik dankzij de fundatie Knecht-Drenth in een Spaans dorpshuis kunnen werken. Dat was heel inspirerend. Wevlogen naar Alicante en huurden een autootje. We logeerden in een dorpvlakbij zee, aan de Costa Blanca. Ik heb daar eindelijk weer eens mensen getekend. Daarnaast heb ik direct de omgeving zitten tekenen, dusniet van foto's. Dat was een heel andere ervaring, want je moet oefenen om je blik constant te houden, zodat je steeds hetzelfde ziet. Ik maakte een vergelijking door na de live tekensessies een foto te maken van mijn onderwerp. Dat zag er niet slecht uit. We hebben daar andere kunstenaars ontmoet, wat ook heel leuk was. Een echte aanrader, zo'n atelier in het buitenland.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22