Nieuws


Oproep tot graffiti jam

15-7-2009

Beste mensen,

Op 15 augustus presenteer ik mijn boek voor het eerst tijdens de Jazzity Jam in de Irenetunnel. De Jazzity Jam wordt voor de eerste keer georganiseerd. Jongeren regelen alles. De titel van het evenement is eensamenvoeging van Jazz en graffiti. Dit evenement op deze lokatie verbindt het alom bekende en jaarlijks terugkerende jazz festival in het centrum met de jazz muziek in de Poptahof. Tijdens dit evenement is de noordkant van de Irenetunnel voor fietsers afgesloten. Dit betekent datgraffiti artiesten veilig kunnen spuiten zonder dat ze omver geredenworden. Het zal wel gezellig en druk worden, er wordt zo'n 10.000 manverwacht, als het mooi weer is wel meer. Wat is er te beleven? Je kunteen aantal optredens van goede jazz bands bijwonen, je kan work shopsgraffiti volgen, je kunt je eigen stukje muur claimen en wat moois opde muur spuiten, er komen marktkraampjes met leuke spullen, er komt een wereldkeuken, er is een loungeruimte, er komen DJ's en VJ's, een heel groot VJ scherm, breakdance demonstraties, er komt een modeshow ennog veel meer. Check voor meer info: www.jazzityjam@hyves.nl of mail:jazzity@jazzfestivaldelft.nl.

Het thema voor de graffiti jam is muziek, inschrijven bij de jazzity jam. Zegt het voort! Veel plezier en tot ziens.


Update graffitiboekje Irenetunnel Delft

20-5-2009

Beste mensen,

Het boek over de graffiti in de Irenetunnel vordert gestaag. Vanuit degraffitispuiters komt de vraag of degenen die hebben meegewerkt het boek moeten kopen. Als je directe medewerking hebt verleend door middelvan een interview en dat interview wordt geplaatst, dan krijg je eengratis exemplaar. Het boekje kan op 15 augustus worden opgehaald tijdens de Jazzity Jam in de Irenetunnel. Het boekje wordt niet verstuurd.De werktitel van het boek was: 'Graffiti in de Irenetunnel 2008-2009',met subtitel eronder: 'een luchtige herinnering aan de Spoorzone in Delft'. de definitieve titel is geworden: 'Wall of Fame' met kleinere cursieve subtitel eronder: Irenetunnel Delft.


Lentesalon in Bacinol 38cc

29-4-2009

We hebben weer zin in de lente. Het weer wordt wat beter, de zon schijnt, bloemetjes groeien, de lammetjes kruipen alweer uit hun ei, dus dat moeten we vieren! Kom op zondag 3 mei naar de opening van onze verkooptentoonstelling tijdens lentesalon om 15.00 uur, Wateringsevest 38.De tentoonstelling met vernieuwend werk van onder andere de kanjers Gonny Stuut, Avi Lev, Rik van Hazendonk en Katerina Zisiadou is dagelijks tot 10 mei te bewonderen van 13.00 tot 17.00 uur. Meer informatie vind je op www.lentesalon.nl Tot ziens...O, ja ik doe zelf ook mee metnieuw werk.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22