Nieuws


Jazzity Jam verplaatst naar Vesteplein Delft

10-8-2009

Het is gelukt. De Jazzity Jam is verplaatst naar het Vesteplein in Delft. Er zijn meer dan 200 spuitbussen geregeld met flinke korting doorDe Boer autolakken uit Den Haag, waarvoor veel dank. Er zijn aardig wat panelen die dubbelzijdig gebruikt gaan worden. Op de vloer ligt verfbestendig zeil, dranghekken zorgen voor ruimte voor de graffers. Er zijn marktkraampjes met jazz artikelen, mode van Guy Vernes en ik met mijn boek, yeahh! sta ik in goed gezelschap...Kom langs aanstaande zaterdag 15 augustus, het wordt leuk!!


Jazzity Jam locatie verplaatst

5-8-2009

Beste mensen,
De Jazzity Jam van 15 augustus gaat niet door in de Irenetunnel zoalsgepland. De vergunningen kwamen niet op tijd en de aannemers schijnende tunnel al eerder in de steigers te gaan zetten vanwege de veranderingen aan de spoorzone. De organisatie van de Jazzity Jam kijkt nu of het mogelijk is het hele festival in kleinere vorm door te laten gaan op 15 augustus op een andere plek in het centrum van de stad. Blijf staande bij.


Oproep tot graffiti jam

15-7-2009

Beste mensen,

Op 15 augustus presenteer ik mijn boek voor het eerst tijdens de Jazzity Jam in de Irenetunnel. De Jazzity Jam wordt voor de eerste keer georganiseerd. Jongeren regelen alles. De titel van het evenement is eensamenvoeging van Jazz en graffiti. Dit evenement op deze lokatie verbindt het alom bekende en jaarlijks terugkerende jazz festival in het centrum met de jazz muziek in de Poptahof. Tijdens dit evenement is de noordkant van de Irenetunnel voor fietsers afgesloten. Dit betekent datgraffiti artiesten veilig kunnen spuiten zonder dat ze omver geredenworden. Het zal wel gezellig en druk worden, er wordt zo'n 10.000 manverwacht, als het mooi weer is wel meer. Wat is er te beleven? Je kunteen aantal optredens van goede jazz bands bijwonen, je kan work shopsgraffiti volgen, je kunt je eigen stukje muur claimen en wat moois opde muur spuiten, er komen marktkraampjes met leuke spullen, er komt een wereldkeuken, er is een loungeruimte, er komen DJ's en VJ's, een heel groot VJ scherm, breakdance demonstraties, er komt een modeshow ennog veel meer. Check voor meer info: www.jazzityjam@hyves.nl of mail:jazzity@jazzfestivaldelft.nl.

Het thema voor de graffiti jam is muziek, inschrijven bij de jazzity jam. Zegt het voort! Veel plezier en tot ziens.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22