Nieuws


Jazzity Jam groot succes

16-8-2009

Beste mensen,
Dank voor jullie bezoek aan het Vesteplein gisteren.De Jazzity Jam waseen groot succes. Er was veel publiek en de optredens waren erg geslaagd. Knap werk van de jonge organisatoren! Ik was helemaal weg van debreakdance optredens, wat zijn die mannen STERK! Het graffitigedeeltewas ook goed gelukt, er waren wel 20 graffers uit Delft en omstreken,jong en oud. Sommigen waren zo produktief dat ze wel drie keer iets nieuws maakten op hun stukje. Ik ben met een paar helden op de foto gegaan, de sfeer en het weer waren prima. Mijn boek verkocht goed. Eer aande Irenetunnel. Vanmiddag zijn we bezig met het uploaden van de foto's, dus vanavond of morgen kun je ze bekijken en <a href="/jazzityjam"><b>downloaden</b></a>. Veel plezier en tot 29 augustus bij Westerpop,dan kun je genieten van popmuziek en is er weer een voorverkoopmomentvan mijn boek Wall of Fame.


Boek is binnen

14-8-2009

De omslag is leuk he? Het boek is dinsdag geleverd. We hebben het naarmijn nieuwe atelier gebracht. Ik vind het heel mooi geworden. Na de voorverkoopmomenten zal het boek te koop zijn bij boekhandel Huyser, Boekhandel De Omslag en jongerenwinkel 015. Ik onderzoek nog of het bijmeer jongerenwinkels kan komen te liggen. Je kunt het boek dan ook viamijn site bestellen. Er wordt nog gewerkt aan deze bestelpagina, na het weekend issie klaar. Tot morgen!


Jazzity Jam verplaatst naar Vesteplein Delft

10-8-2009

Het is gelukt. De Jazzity Jam is verplaatst naar het Vesteplein in Delft. Er zijn meer dan 200 spuitbussen geregeld met flinke korting doorDe Boer autolakken uit Den Haag, waarvoor veel dank. Er zijn aardig wat panelen die dubbelzijdig gebruikt gaan worden. Op de vloer ligt verfbestendig zeil, dranghekken zorgen voor ruimte voor de graffers. Er zijn marktkraampjes met jazz artikelen, mode van Guy Vernes en ik met mijn boek, yeahh! sta ik in goed gezelschap...Kom langs aanstaande zaterdag 15 augustus, het wordt leuk!!


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22