Nieuws


Bestel een foto

16-2-2012

Als u een foto leuk vindt kunt u nu op het woord bestel klikken rechtsonder de foto van de gallery. Dan komt u op een bestelpagina terecht en dan kunt u kijken welke foto op welk formaat u wilt hebben. Op aanvraag kunt u ook een reproductie van een schilderij laten maken op zuurvrij Giclee papier.


Eerbetoon aan Arubaanse kinderen

24-1-2012

In de Arubaanse krant Amigoe die in de Nederlandse taal verschijnt, stond een artikel over de Bizar scheurkalender 2012 waarin alle namen van de kinderen werden genoemd die hebben meegetekend. Op de foto overhandigt mijn zus Lilian een kalender aan Juliska, die de tekening van deextra hotelkamer van Beyonce heeft gemaakt. Welgefeliciteerd Juliska,we hopen nog veel meer mooie tekeningen van je te zien in de toekomst.


Prettige feestdagen en een gelukkig 2012

19-12-2011

Volgende week maandag, op tweede kerstdag wordt ik 50 jaar. Het is eenhele mooie leeftijd. Je kunt terugblikken op welke wensen zijn uitgekomen en je kunt vooruitkijken naar wat je nieuwe plannen zijn en hoe je die gaat uitvoeren. Ik kijk terug op mijn schoonheid van vroeger. Helaas bracht het me kantoorbaantjes die niet goed voor me waren, maar die wilde ik omdat dat het zo hoorde. Ik geniet van mijn heden, met mijn man, hondjes, familie en vrienden. We wonen in een fijn huis wat groot genoeg is. Ik kijk vooruit naar mijn nieuwe project: Vliegend Tapijt. Met buitenlandse en Nederlandse vrouwen gaan we een vliegend tapijtmaken met daarop een fakir van hout. Het doel is dat de groep vrouwenelkaar beter leert kennen. Het project gaat vier maanden duren. Als het af is gaat het reizen door de openbare gebouwen van Gouda. Tot zover genoeg hierover. Ik wens u allen prettige feestdagen en een gelukkig2012.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22