Nieuws


Gelukkig nieuwjaar!

31-12-2006

Beste mensen,
Vandaag is het oudjaar en in mijn buurt wordt in de ochtend al flink geoefend met het afsteken van rotjes. Wij krijgen zoals elk jaar het grootste kerstbomenvuur op ons parkeerterrein. Ik hoop dat het de boze geesten verjaagt en God's zegen over iedereen afdaalt. Een goed en gelukkig 2007, dat je verbouwing maar gaat lukken, dat je hondje een gezond nieuw nestje krijgt, dat je mooie reizen maakt en interessante nieuwe mensen ontmoet. Wij krijgen een heel druk jaar, verhuizing met de Sigarenfabriek, verhuizing met de ateliers van het Bacinol en ondertussen gewoon doorschilderen en exposeren! Tot ziens, ik hou je op de hoogte.


van Nachtwacht naar Dagwacht

17-12-2006

Vanmiddag zijn de kunstenaars van de Sigarenfabriek bijelkaar gekomenom het Rembrandtjaar mooi af te sluiten. Fred Hemmes had het idee om van Rembrandt's Nachtwacht de Dagwacht te maken. We trokken lootjes enkregen zo ons deel van 1m bij 50cm. In vier uur tijd stond het erop. Zo konden we het "wijgevoel" ervaren en uitdragen en elkaars werkwijzeleren kennen. Je kon zien wie er graag samenwerken, wat ieder zijn tempo was, wie er onzeker zijn en wie de extremisten van ons zijn. Een vrolijke en geslaagde onderneming. Het geheel is nog de hele maand te zien in galerie De Sigarenfabriek in Delft. Meer nieuws staat hierover in de bijlage Delft Dichtbij van het Algemeen Dagblad en de Delftse Post van deze week.


Eigen tentoonstelling november 2006

9-11-2006

Deze maand is mijn nieuwe werk in de sigarenfabriek te zien, bestaandeuit abstracten met titels als "Storm", "Goudmijn". Daarnaast heb ik een aantal mooie daken voor Sinterklaas geschilderd. Er is ook werk vanFred Hemmes, Joost Konings en Clasien l'Ecluse te zien. De tentoonstelling duurt van 9 november tot en met 3 december. De opening is op 12november om 15.00 uur. Graag nodigen wij u uit op de opening aanwezigte zijn.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22